If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте решил съм да закупя такъв модел. Досега не съм имал алфа и затова ще помоля за мнения. Добър избор ли е. Как е като окачване, като двигател, като разход, ламарини.
Благодаря предварително!
Здравейте решил съм да закупя такъв модел. Досега не съм имал алфа и затова ще помоля за мнения. Добър избор ли е. Как е като окачване, като двигател, като разход, ламарини.
Благодаря предварително!
Супер е!
Купувай!
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Ламарините на Алфата не са като на Опел, не гният. Освен това този двигател е изключително здрав и надежден (все пак да не забравяме, че Алфа Ромео са изобретили комън-рейл-а). Разхода градско е около 6 литра на 100 километра. Окачването на 156-ците им е слабото място, носачите (два горни и два долни) бързо се разбиват и започват да скърцат, а след това започват и да тропат. Качествени маркови носачи комплект излизат около 800 лв. без смяната. Внимавай с тази Алфа, защото е с турбокомпресор, който е чувствителен към маслото, а ако колата е внос от Италия очаквай изненади, голяма част от италианските собственици са мърлячи и не сменят маслото, а само доливат.
Comment